Information om skoleåret 16/17 på Sindal Privatskole:

0. – 6. kl. undervises 30 ugentlige timer.

7. – 8. kl. undervises 32 ugentlige timer.

Et nyt tiltag på skolen er, at Karina, Martin og Heidi bliver skolens indskolingsteam for 0. – 2. klasse. Formålet med dette nye tiltag er at optimere muligheden for at møde barnet/eleven der, hvor det fagligt befinder sig, og ikke mindst at skabe tryghed og kontinuitet i de vigtige indskolingsår.

Der vil fortsat være ugentlige fordybelsesdage for 0. – 2. klasse, mens der i 3. – 8. klasse vil være 10 fagdage fordelt på skoleåret.

Vi samarbejder med Sindal Svømmeklub om svømmeundervisningen i 4. og 5. klasse, og vi fortsætter det gode samarbejde med Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt om fysikken.

Vi glæder os til endnu et spændende skoleår.

Ann Christiansen den 27-06-2016
    Velkommen til:
    Julie 3. kl.
    Malte 4. kl.
    Jakob 5. kl.
    Emilie 8. kl.
    Ann Christiansen den 02-06-2016
    VELKOMMEN TIL:
    NIKOLAJ 2. KL.
    JESSICA 2. KL.
    FREYA 2.KL.
    ENDNU ET SKARPT HJØRNE ER RUNDET - NU ER VI 80 ELEVER PÅ VORES DEJLIGE SKOLE
    Ann Christiansen den 10-05-2016
    Ansøgning om tilskud til nedbringelse af forældrebetalingen for skolepenge og/eller sfo.
    Ansøgningsskema vedhæftet.

Afleveres til kontoret senest d. 1. september.

Du finder os her